RSS Feed

aparatdentar.ro

Pret aparat dentar

Pret aparat dentar

Pretul unui aparat dentar este un element important care trebuie tratat cu mare atentie.

Pretului unui aparat dentar trebuie tratat ca avand 3 componente:
1.  costul initial al aparatului dentar,
2.  costul unei consultatii,
3.  costul altor manopere ex.: descimentare bracket, schimbare arc, etc.

Un pret unic pentru aparat dentar nu exista. El poate varia de la cabinet la cabinet.

Pentru tarifele practicate in cadrul Clinicii Magic Dent consultati in cadrul meniului principal sectiunea Tarife.

Trimite un comentariu

 1. hodoroaba dumitra says:

  buna ziu,sun mamica unui baietel de 9 ani si am fost la un ortodont pt. consult deoarece baietelul meu are molarul putin iesit in afara si ortodontul ne-a recomandat un aparat performant fix pt. partea de sus. Acest aparat spune ca ne costa 2200 lei in afara manoperei si altele.Eu vin cu intrebarea urmatoare:nu cumva este foarte la moda aparatul dentar cat si o problema comerciala? Un copil la 9 ani este in crestere si cred eu ca este cam de vreme sa iau asa o decizie. Poate se rezolva de la sine. Vreau sa mai consult si un alt specialis sa vedem si o alta parere.Multumesc frumos!

 2. magic says:

  Buna ziua!
  La varsta de 9 ani, deoarece suturile de crestere ale oaselor maxilare nu s-au inchis, (asa cum si dumneavoastra a-ti precizat) se recomanda un aparat ortodontic mobil ,in nici un caz aparat ortodontic fix.
  Un aparat dentar mobil se poarta intre 7 si 11 ani, avand marele avataj ca te poti adresa cauzei anomaliei si nu doar trata efectul. Adica se poate largi osul maxilar si/sau mandibular, facand loc la dintisori pe arcada dentara. La acesta varsta pacienul nu are toti dintii definitivi, iar un aparat ortodontic fix nu poate fi pus decat pe dintii definitivi. Din acest motiv, ca sa compensezi lipsa de spatiu pe arcada, cu aparatul dentar fix se fac extractii de dinti definitivi.
  In concluzie cu cat pacientul este mai mic cazul se poate rezolva mai usor si la costuri mult mai mici. Pretul unui aparat dentar mobil este de 600 ron pe arcada.
  Pentru informatii suplimentare si a putea discuta exact pe caz va asteptam la o consultatie. Programari la tel. 0724.00.22.22 sau 0216.42.21.22.
  Cu respect,
  Dr. Niculescu

Lasa un raspuns